Sunday, February 27, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

wat masa ni,memandangkan camera aku dok dlm almari ja sampai berhabuk,
aku join la aktiviti2 masyarakat ni.
sblm ni aku join contest photo vintage yg dianjurkan oleh kamarul ni.
ptg ni,aku nak join lak akitivit yg kedua untuk bulan february ni.
aktiviti ni seperti tajuk yg tertera di atas.
kali ni aku di tagged oleh amoy cantik,zyra.
haha.gedik gila aku.
blog aku yang putih suci kosong ni pon dia suh aku join.
kira layak la kan aku join ni.haha
thanx zyra.
apa2 pon,aku join ja la.
support membe..he

ni la blog penganjur tu.
si luncai.
saya da follow blog abang luncai.
klik banner utk maklumat lanjut.

so here,i have to tag a man and a woman.
for man,i tag my friend.alifff rusli.
and for woman/girl,i tag my class rep,adleen.

4 comments:

  1. thanks join..gud luck n selamat menjadi ahli jemaah bloglist blog luncai.

    ReplyDelete
  2. muahhahhaha.layak jek.. gudluck pete! putih but nice and simple.loikeee :)

    ReplyDelete
  3. tq luncai..

    haha..ni bukan simple.ni kosong.hehe..

    ReplyDelete