Tuesday, September 7, 2010

x tahan....

semalam(kemarin kalo org kl ckp.tah btol kot.aku pon xtau mn satu.arini selasa.smlm isnin.btol la kn?ah.biaq la.)
ha.semalam aku,adib,faris ngn topek p aloq staq.
dok set punya set,last call ady xdapat.
tinggai trus bdk tu.
kami p la 4 org nek myvi adib..
sampai aloq staq dlm pkl 4.30 nk tawaf kat situ 3 round.dok cari parking.
xjumpa.pastu trus p pacific alor star mall kot.
faris nk cari baju raya katanya.
last2 topek yg shopping lbh dr faris.

pkl 6 lps smyg asar,kami trus gerak p cari kedai makan.
awai gila.
p cari kedai nasik kandaq Royale.
famous.ya la kot.adib ngn faris yg kata.
dok pong pang pong pang dlm keta.
terbaik la apa la.
tp depa bkn penah mkn lg pon.
kedai pon xtau tang mn.
adib pon cari la.
da dia yg drive.
aku dok blkg ikot ja.
elok2 sampai tgk org da start queue(bratoq la.kot ada yg xreti.aku pon pakai spell-checker gk) beli nasik kandaq dia.
tu diaaa..
panjang sungguh.
aku ngn adib pon p la start queue.
lama gk la bdiri.
time tu da naik sampai kepala da.
xpa.bdiri ja tunggu.
org lain smua dok bli bungkus.
aku time tu mmg da xthn sgt da..
meremang bulu roma aku.
aku dok kata.ish.cepat la..
bli apa bnyk2 xtau depa ni.
elok mai kat aku,aku mintak mkn situ.
pastu dia kata dia bg hidang.
aku pon ok la.
jnji aku boleh mkn nsk kandaq hang.
burung puyuh ngn telur rebus.
pastu tu,trus aku p letak kat meja.
mak cik tu pon mai mintak order ayaq.
cm besa la aku.
teh ais ja aku reti order.
pstu aku tny dia toilet kt mn.
dia kata ada bilik air biasa ja kat blakang.
aku pon ok la.
lega bila dgr ada bilik air.
skali aku p tgk.
xdak jamban da.
ngn bau hancing.
aku da start risau balik da.
time tu aku rasa mmg da dkt klimax la.
kali ni mmg btol2 xtahan.
aku p cari adib suh dia bawak aku naik keta p cari toilet.
seb baik xdan nak naik keta,nampak ada stesen minyak sblh tu.
aku pon jalan la laju2.
xlari.
takut terburai.
elok2 sampai kat pintu toilet tu tulis "kalo kunci,mintak kat kaunter kunci"
lebih kurang camtu la ayat dia.
aku p kaunter.dia kata xkunci.ada org kot dia kata.
aku p balik,tgk ada cina kua ngn muka puas.
aku pon lega la.
bila masuk toilet tu,aku syukur sgt.
aku rasa time tu la nikmat sgt.
lepas aku cangkung tu...........

p/s: tandas dia bersih.like.


6 comments:

  1. Anak harun! ni sajak ka pa??? :P

    ReplyDelete
  2. dila.xpa.nt aku nk p len,aku ajak.he

    muaz.ha.panjang x?hang reti?

    ReplyDelete
  3. isi penting aku tgk tandas gn kencengg...
    btoi dak,..

    ReplyDelete
  4. hahah!!!hang yg shopping lebeh kowt..muka tahan berak mmg x boleh blah dowh!!!

    ReplyDelete
  5. haleem.terer la hang.

    topek.time shoping aku pandai cover.aku wat muka org posa.hehe

    ReplyDelete