Wednesday, June 15, 2011

tips: cara2 nak bagi muka cerah.

da lama aku xbaca paper.
sebab aku jarang p kedai awal2 pagi.
kalo p pon,da tgh hari.
so,paper pon da abeh la.
kalo ada pon,aku xda selera nak beli.
sebab da kena pancaran matahari.
paper tu pon da nampak buruk.
berita2 semua da basi.

jadi,hajat aku nak cari tips2 utk nak bagi muka cerah tu xjumpa la.
seb bek aku guna akal fikiran aku yg ada ni.
aku kaji la sikit.
org putih suka makan cereals.
kalo xcaya,tanya rebecca black.
dia tiap2 Jumaat dia makan.
walaupon nama dia rebecca black(hitam),tp dia putih gak.
makin femes lak tu.
katy perry pon amek dia dlm video klip dia yg terbaru.

ironinya(betol ka aku guna perkataan ni),makan la cereals setiap pagi.
at least setiap Jumaat.


jangan risau.xmabok pon makan cereals.

28 comments:

  1. ye ke? hehe..boleh putih ek?

    jemput join segmen simple saya..

    SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

    ReplyDelete
  2. fun fun fun - rebecca binti hitam

    ReplyDelete
  3. hahaha..
    makan la tiap2 hari pun xpe tp minum soya mncerahkn kulit juga..hee

    ReplyDelete
  4. klo dah putih silalah kuakan product whitening Formula DRsyafiq

    ReplyDelete
  5. haha harus aku bg laki aku mkn cereal ni hehehe

    ReplyDelete
  6. huh, aku tau motip wat entri ni. bukan nak cerita sangat pon cereal2 nh. nak tunjuk benda lain.

    ReplyDelete
  7. cantik pic..mcm ada invisible di situ :D

    ReplyDelete
  8. ko da hitam tu hitam la pete

    ReplyDelete
  9. ntahnye...xyah la nk bajet ptuih lak...aku sokong im

    ReplyDelete
  10. yobo...ptuih tu ape? haha ...ko ludah kt sape?

    ReplyDelete
  11. dahla kwn2..drpd bace blog pete ni, baik g study

    ReplyDelete
  12. terima kasih ats semua sokongan yg diberi kwn2...

    ReplyDelete
  13. sape brani, jom la 1 on 1 cs gn aku..

    ReplyDelete
  14. aku nk min..aku da la kurus..mkn cereal ni cmne nk gemok

    ReplyDelete
  15. paek...aku nk lwn ko..panas telinga the_killers dgr cbrn ko tu

    ReplyDelete
  16. jom r cs...sape mng lwn aku, aku kasi i-pod..

    ReplyDelete
  17. weh..jom r kte men battlefield..asyek cs je..men ramai2 bru syok

    ReplyDelete
  18. sape nk keje al-ikhsan? bgtaw aku...

    ReplyDelete
  19. xpela..aku keje gn mak aku din..mak aku masak, keje aku mkn

    ReplyDelete
  20. weh, tlg r bincangkn masalah aku ni..care2 nk putih

    ReplyDelete
  21. bosanla..baik aku men chess...

    ReplyDelete
  22. baik aku lyn fifa lg best

    ReplyDelete
  23. weh, liverpool x dpt nzogbia

    ReplyDelete
  24. study la weh...nk dpt dekan mcm aku ke xnk?

    ReplyDelete
  25. HAHA . Cayalah ! Hang buad dak wei?
    Putih la hang lepas nie .

    ReplyDelete